klein

Lotus

Lotus
Lotus
€ 1.60
Voorraad: onbeperkt
Kleur zeep (Mica zorgt voor schittering in zeep)
Uw keuze van geur


Staffelprijzen
10x € 1.40 p/s
50x € 1.15 p/s
 

Mooie gedetailleerde lotusbloem. 
De bloem is  4,5 cm doorsnee, 2 cm hoog
Wel heel kwetsbaar, maar dat maakt het tegelijk ook weer extra mooi. 

Achtergrond

De lotusbloem wordt heel veel gezien en gebruikt in het Hindoeïsme en Boeddhisme, het is in deze culturen een heilige bloem die symbool staat voor zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum.

Deze symbolische betekenis is de ‘groei naar verlichting’ en zal vooral voortkomen uit het groeiproces van de bloem. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem kunnen waarnemen op het water.

Dit proces kunnen wij ook als mens doormaken, zie dan de modder als onwetendheid en lijden en naarmate je groeit wordt je wijzer en als eenmaal de verlichting is behaalt, straal je net als die prachtige lotusbloem.

Een ander verhaal wat de ronde doet is dat Boeddha uit de Lotusbloem zou zijn geboren, dit zou ook de reden zijn waarom Boeddha vaak met of op een lotusbloem zou worden afgebeeld.

Klik HIER voor de actuele geurenlijst 

Terug naar overzicht

De Zeeptuin
For more than just soap

Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:


Socialmedia:

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
SLUITEN