Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen
Deze leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van De Zeeptuin. De geleverde producten zijn niet geschikt voor menselijke of dierlijke consumptie.

2. Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden apart berekend.

3. Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen.
De betaling dient vooraf plaats te vinden.
Betalingsmogelijkheden: IDEAL. We zijn genoodzaakt hiervoor een klein bedrag aan u door te berekenen.
Na ontvangst van de betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 5 tot 8 werkdagen te verzenden.
Voor grote bestellingen en speciaal gemaakte producten wordt in overleg een aflevertermijn afgesproken.
Betaling dient binnen 14 dagen te geschieden, anders kan de bestelling geannuleerd worden en vervallen alle kortingscodes en eventuele gemaakte afspraken. 

4. Verzenden
Binnen Nederland:
De verzendkosten zijn de geldende tarieven van DHL. of Postnl (u kunt kiezen welk verzendbedrijf uw voorkeur heeft).  Voor de klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.
Zodra de bestelling door De Zeeptuin is overgedragen aan het desbetreffende verzendbedrijf heeft De Zeeptuin geen invloed meer op het verdere verzendproces. Dit ligt dan bij het betreffende verzendbedrijf. Besteller kan De Zeeptuin hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk stellen.

5. Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal door u bestelde of voor u gemaakte artikelen. Bestellingen van alle overige producten kunnen te allen tijde, binnen 24 uur, worden geannuleerd, en heeft de consument vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht, m.u.v. de speciaal door u bestelde of voor u gemaakte artikelen. Annuleren doet u via een mail te sturen naar zeeptuin@ziggo.nl. Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het aankoopbedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

6. Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 werkdagen na ontvangst retour zenden (gerekend vanaf de verzenddatum) uitgezonderd de speciaal voor u gemaakte zeepjes. Het artikel kan als retour aangemeld worden via zeeptuin@ziggo.nl. De Zeeptuin zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen in de originele verpakking. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gestuurde artikelen worden terug betaald.

7. Aansprakelijkheid
De Zeeptuin is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten op de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
De Zeeptuin is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kunt u de brievenbuspost als pakketpost laten verzenden waardoor het risico op breuk afneemt en als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van de distributeur. Kosten hiervoor zijn voor de koper. Vermeld dit onder opmerkingen. De aansprakelijkheid van De Zeeptuin is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

8. Geschillen
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar De Zeeptuin is gevestigd bevoegd. Hoewel De Zeeptuin haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van de zeepjes.

9.Wijzigingsrecht
De Zeeptuin behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Zeeptuin.

10. Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van De Zeeptuin opgeslagen om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden. Daarnaast gebruikt De Zeeptuin uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.

11. Maat en kleurverschillen.
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit omdat het om natuurlijke producten gaat. De producten zijn niet op ware grootte .

De Zeeptuin staat ingeschreven bij de KvK onder nr 34249116

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
SLUITEN