klein

Nieuwe missie

Dit keer reizen we voor onze Zeep met een missie af naar spanje voor Stichting Opvang Zwerfdieren Andalusië (SOZA) 

Thor zoals hij daar nog heet is aangereden en zijn baasje wou hem niet meer dus daar lig je dan, gedumpt.
Inmiddels heeft hij 2 operaties gehad en zitten de botten van zijn heup en de botten van zijn voorpoot weer aan elkaar door middel van platen en schroeven.
Hij is nu bij een geweldig pleeggezin die hem naar alle afspraken met de dierenarts brengen en hem heerlijk verwennen en de zware taak van de verzorging voor hem na de operaties op zich hebben genomen. 
Wanneer hij voldoende hersteld is mag hij naar ons toe komen en kan hij hier natuurlijk al zwemmend en doende verder revalideren.
Wanneer hij eraan toe is zal hij door mij opgeleid worden tot therapiehond en mag hij mee met onze bezoeken in diverse woon-zorg centra op de Meerzorg afdelingen.  

Wilt u wel doneren maar geen zeepjes of andere dingen? 
Dat kan natuurlijk, dan kan u via www.soza.info een donatie doen.
Thor staat daar bij honden ter adoptie maar hij is dus al geadopteerd ;) zie https://www.soza.info/shortcodes/animals-list/
De opbrengst min de aftrek van de maakkosten gaan dus naar deze missie. 
De opbrengst van de snackpakketten, lange lijnen en halsbanden gaan 100% naar de missie met dank aan de schenking van anoniem. 

De 2e teller is inmiddels gevuld met €165,79,- 
De €421,77 die op de 1e teller stond is inmiddels over gemaakt.


 

De Zeeptuin
For more than just soap

Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:


Socialmedia:

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN